Forum time incorrect?

Discussion in 'Everything Else' started by StephenP, Jan 6, 2018.

  1. StephenP

    StephenP Contributing Member Member

    Location:
    Adelphi, MD
    I posted a reply earlier this afternoon and it looks like it was recorded as 6:55 PM

    So either the system time and my wall clock are out of sync -or- Scott has figured out how a space time continuum alignment just for the site,

    Stephen
     
  2. StephenP

    StephenP Contributing Member Member

    Location:
    Adelphi, MD
    Time check - walll clock says 4:52
     
  3. rekabs

    rekabs Contributing Member Member

    Location:
    Leesburg, VA
  4. Craig S

    Craig S Contributing Member Member

    Location:
    Manassas, Va
    I have always wanted to be sure what time it is in Greenwich. Now no calculations needed!!!!!!!!!!::)
     
    InProcess likes this.
  5. Diane Ilg

    Diane Ilg Contributing Member Member

    Sorry Craig, We are 5 hours after GMT
     
  6. Craig S

    Craig S Contributing Member Member

    Location:
    Manassas, Va
    Yeah, got that. But See Stephen's post where his text says it's 452 underneath it says he posted at 952. So we know it was 952 in Greenwich!!!!!!! BTW go to bed. Your post says it happened today at 431AM so it must have been last night at 1131PM right. Ha, ha, ha.:coolsmiley:
     
  7. sbrookeinmd

    sbrookeinmd Staff Member Contributing Member

    That's a problem with your forum profile. Everyone should be on ET, but I guess that's not the case. You can simply update it in your profile and it should be correct.
     
  8. Craig S

    Craig S Contributing Member Member

    Location:
    Manassas, Va
    Thanks Scott. I think I fixed that at 718 AM Sat.
     

Share This Page